Korėjietiška vištienos blauzda su spagečiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Korėjietiška vištienos blauzda su spagečiais

Skanus, karameliniame sojų padaže su česnakais ir skrudintomis sezamo sėklomis keptos vištienos blauzdelės su labai skaniu garnyru - virtais spagečiais. Tokiam paprastam ir skaniam patiekalui paruošti prireiks mažiausiai jūsų aktyvaus laiko. Blauzdelės gaunasi sultingos ir tokio neįprasto pikantiško skonio. Toks neįprastas ir vidutiniškai aštrus padažas, kurio pagrindą sudaro cukrus ir sojų padažas, į kurį pridėta mėgstamų prieskonių, yra nepaprastai skanus ir neįprastas. Toks išbaigtas patiekalas tinka įprastai šeimos vakarienei ar pietums. Būtinai paruoškite tokį patiekalą visai šeimai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiška vištienos blauzda su spagečiais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite paruoštas vištienos blauzdas, kol jos pusiau iškeps, kol paruduos. Iškepusius kotletus užpilkite vandeniu, uždenkite dangčiu ir kepkite iki pusės maždaug 10-15 minučių.

Žingsnis 2

Korėjietiška vištienos blauzda su spagečiais Žingsnis 2
Atsargiai atidarykite dangtį ir apibarstykite kiekvieną blauzdą šaukštu cukraus, tada vėl uždenkite mėsą dangčiu, cukrus turėtų karamelizuoti, periodiškai apžiūrėkite mėsą. Tada mėsą užpilkite sojų padažu ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Korėjietiška vištienos blauzda su spagečiais Žingsnis 3
Pastatykite puodą ant ugnies, supilkite į jį vandenį, kai užvirs, supilkite spagečius ir virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus. Išvirusius spagečius išpilkite ant sietelio ir leiskite nutekėti visam vandens pertekliui. Po to makaronus supilkite į gilų dubenį ir pagal skonį įdėkite sviesto.

Žingsnis 4

Korėjietiška vištienos blauzda su spagečiais Žingsnis 4
Į paruoštą lėkštę sudėkite paruoštus spagečius, ant viršaus uždėkite korėjietiško stiliaus blauzdelę, gausiai apšlakstykite patiekalą karameliniu sojų padažu, pabarstykite smulkiai supjaustytais česnakais ir pabarstykite skrudintomis sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos