Publikavimo data: 2025-08-19
Korėjietiški kopūstai su ridikėliais
Korėjietiški kopūstai su ridikėliais - tai pikantiškas užkandis, kuriam paruošti nereikia daug laiko. Užkandis gaminamas iš Pekino kopūstų, ridikėlių, morkų, česnakų, kalendrų, alyvuogių aliejaus, vyno acto, druskos, cukraus, maltų juodųjų pipirų ir sezamo sėklų. Visa ingredientų įvairovė padaro užkandį sultingą ir labai sveiką, o kalendros žalumynai suteikia patiekalui pikantiško aromato ir skonio. Šį receptą galima įtraukti į dietinius valgiaraščius, taip pat juo galima gardinti gavėnios patiekalus.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite pekino kopūstus. Morkas nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais šiaudeliais arba sutarkuokite daržoves korėjietiška tarka. Nulupkite ridikėlius ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nuplaukite ir smulkiai supjaustykite ryšulėlį kalendrų. Visas daržoves sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Nulupkite česnaką ir sutarkuokite jį smulkia tarka. Atskirame inde paruoškite padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, vyno actą, druską, cukrų, maltus juoduosius pipirus ir tarkuotą česnaką. Visus ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite padažą ant supjaustytų daržovių, pabarstykite sezamo sėklomis ir gerai išmaišykite. Palikite 1 valandą kambario temperatūroje, tada valandą atšaldykite šaldytuve ir patiekite.
Kategorijos