Publikavimo data: 2024-05-25
Korėjietiški marinuoti kopūstai
Jei mėgstate pikantiškus patiekalus, būtinai paruoškite korėjietiškai marinuotus kopūstus. Pagal mūsų receptą paruoštus traškius kopūstus galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip kitų salotų ingredientą. Receptui paruošti prireiks šiek tiek laiko, tačiau rezultatas jus maloniai nustebins. patiekalui rinkitės tik šviežias ir tvirtas daržoves, kitaip tai gali turėti įtakos vėlesniam skoniui.
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Daržovių pjaustykle arba peiliu supjaustykite morkas plonais pailgais griežinėliais.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Perkelkite kopūstus į gilų dubenį ir švelniai sutrinkite rankomis, kad iš kopūstų išsiskirtų sultys.
Žingsnis 5
Paruoškite marinatą kopūstams. Įkaitinkite augalinį aliejų, supilkite jį į morkas, sudėkite česnaką, prieskonius, druską ir cukrų.
Žingsnis 6
Sumaišykite morkas ir aliejų su prieskoniais ir kopūstais. Įpilkite acto ir gerai išmaišykite ingredientus. Marinuotus kopūstus palikite šiltoje vietoje 9-10 valandų.
Žingsnis 7
Patiekalas paruoštas! Gero apetito!
Kategorijos