Korėjietiški marinuoti kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Korėjietiški marinuoti kopūstai

Jei mėgstate pikantiškus patiekalus, būtinai paruoškite korėjietiškai marinuotus kopūstus. Pagal mūsų receptą paruoštus traškius kopūstus galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip kitų salotų ingredientą. Receptui paruošti prireiks šiek tiek laiko, tačiau rezultatas jus maloniai nustebins. patiekalui rinkitės tik šviežias ir tvirtas daržoves, kitaip tai gali turėti įtakos vėlesniam skoniui.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 2
Daržovių pjaustykle arba peiliu supjaustykite morkas plonais pailgais griežinėliais.

Žingsnis 3

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 4

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 4
Perkelkite kopūstus į gilų dubenį ir švelniai sutrinkite rankomis, kad iš kopūstų išsiskirtų sultys.

Žingsnis 5

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 5
Paruoškite marinatą kopūstams. Įkaitinkite augalinį aliejų, supilkite jį į morkas, sudėkite česnaką, prieskonius, druską ir cukrų.

Žingsnis 6

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 6
Sumaišykite morkas ir aliejų su prieskoniais ir kopūstais. Įpilkite acto ir gerai išmaišykite ingredientus. Marinuotus kopūstus palikite šiltoje vietoje 9-10 valandų.

Žingsnis 7

Korėjietiški marinuoti kopūstai Žingsnis 7
Patiekalas paruoštas! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos