Publikavimo data: 2024-05-25
Korėjietiški marinuoti žiediniai kopūstai
Korėjietiškos daržovės - tai marinuotos daržovės su prieskoniais. Ne išimtis ir korėjietiški žiediniai kopūstai, papildyti morkomis. Patiekalas būna labai aromatingas, aštrus ir gaivus. Šį užkandį galite patiekti kaip savarankišką patiekalą, papildyti garnyrą arba naudoti kaip ingredientą ruošiant kitas salotas. Marinuoti korėjietiški žiediniai kopūstai taip pat padės prireikus paįvairinti gavėnios meniu.
Žingsnis 1
Žiedinį kopūstą padalykite žiediniais žiedynais, morką stambiai sutarkuokite, česnaką smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Žiedinių kopūstų žiedynus virkite 5 minutes. Tuomet išimkite juos dantytu šaukštu. Likus porai minučių iki virimo pabaigos į vandenį įpilkite šaukštą augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Paruoškite marinatą. Užvirinkite vandenį, suberkite cukrų, druską, actą, lauro lapą ir kvapiuosius pipirus.
Žingsnis 4
Sudėkite žiedinius kopūstus, morkas ir česnakus į gilų dubenį. Suberkite papriką ir maltą kalendrą.
Žingsnis 5
Supilkite ingredientus į karštą marinatą, gerai išmaišykite ir palikite visiškai atvėsti.
Žingsnis 6
Korėjietiški žiediniai kopūstai paruošti! Gero apetito!
Kategorijos