Publikavimo data: 2024-06-22
Korėjietiški suktinukai (kimbab)
Kaip mėsos ingredientą galite naudoti lengvai sūdytą raudoną žuvį, kumpį. Puikus patiekalas bet kokiai progai.
Žingsnis 1
Kiaušinius gerai išplakite su šaukšteliu vandens. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi, įkaitinkite ir supilkite kiaušinių masę. Apkepkite omletą iš abiejų pusių ir atvėsinkite lėkštėje. Supjaustykite 15-2 cm pločio juostelėmis. Nulupkite morką ir agurką ir supjaustykite 5 mm storio, 5-7 mm pločio juostelėmis. Įpilkite į puodą vandens, užvirinkite, suberkite morkų batonėlius ir palaikykite apie minutę, kad morkos taptų minkštesnės, bet vis dar traškios. Krabų lazdeles išilgai perpjaukite į 4 dalis. Jei reikia, supjaustykite tuno mėsą 8-10 mm pločio gabalėliais.
Žingsnis 2
Suši kilimėlį suvyniokite į maistinę plėvelę. Nori lakštą blizgia puse žemyn dėkite juostelėmis statmenai stalo kraštui. Sudrėkinę rankas vandeniu, jei reikia, paskleiskite ryžius plonu sluoksniu (3-5 mm) ant nori, kad priešingas kraštas liktų laisvas (7-10 cm).
Žingsnis 3
Ant ryžių vidurio dėkite omleto juostelę, šalia morkų juostelę, tada agurką. Ant viršaus uždėkite tuno juostelę, tada krabų lazdeles.
Žingsnis 4
Apvyniokite nori su įdaru naudodami kilimėlį. Pirštais švelniai prilaikykite įdarą ir užspauskite ritinėlį. Suvyniokite, naudodami kilimėlį, ir užspauskite, bet ne per stipriai, kad nori neplyštų.
Žingsnis 5
Dėkite ant lentelės, iš visų pusių patepkite sezamų aliejumi ir pabarstykite sezamų sėklomis. Palikite pastovėti 5 minutes, tada aštriu peiliu supjaustykite maždaug 1 cm storio ritinėliais. Kiekvieną kartą peilį nuplaukite ir sudrėkinkite šaltu vandeniu.
Kategorijos