Korėjietiški suktinukai (kimbab) pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Korėjietiški suktinukai (kimbab)

Kaip mėsos ingredientą galite naudoti lengvai sūdytą raudoną žuvį, kumpį. Puikus patiekalas bet kokiai progai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški suktinukai (kimbab) Žingsnis 1
Kiaušinius gerai išplakite su šaukšteliu vandens. Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi, įkaitinkite ir supilkite kiaušinių masę. Apkepkite omletą iš abiejų pusių ir atvėsinkite lėkštėje. Supjaustykite 15-2 cm pločio juostelėmis. Nulupkite morką ir agurką ir supjaustykite 5 mm storio, 5-7 mm pločio juostelėmis. Įpilkite į puodą vandens, užvirinkite, suberkite morkų batonėlius ir palaikykite apie minutę, kad morkos taptų minkštesnės, bet vis dar traškios. Krabų lazdeles išilgai perpjaukite į 4 dalis. Jei reikia, supjaustykite tuno mėsą 8-10 mm pločio gabalėliais.

Žingsnis 2

Korėjietiški suktinukai (kimbab) Žingsnis 2
Suši kilimėlį suvyniokite į maistinę plėvelę. Nori lakštą blizgia puse žemyn dėkite juostelėmis statmenai stalo kraštui. Sudrėkinę rankas vandeniu, jei reikia, paskleiskite ryžius plonu sluoksniu (3-5 mm) ant nori, kad priešingas kraštas liktų laisvas (7-10 cm).

Žingsnis 3

Korėjietiški suktinukai (kimbab) Žingsnis 3
Ant ryžių vidurio dėkite omleto juostelę, šalia morkų juostelę, tada agurką. Ant viršaus uždėkite tuno juostelę, tada krabų lazdeles.

Žingsnis 4

Korėjietiški suktinukai (kimbab) Žingsnis 4
Apvyniokite nori su įdaru naudodami kilimėlį. Pirštais švelniai prilaikykite įdarą ir užspauskite ritinėlį. Suvyniokite, naudodami kilimėlį, ir užspauskite, bet ne per stipriai, kad nori neplyštų.

Žingsnis 5

Korėjietiški suktinukai (kimbab) Žingsnis 5
Dėkite ant lentelės, iš visų pusių patepkite sezamų aliejumi ir pabarstykite sezamų sėklomis. Palikite pastovėti 5 minutes, tada aštriu peiliu supjaustykite maždaug 1 cm storio ritinėliais. Kiekvieną kartą peilį nuplaukite ir sudrėkinkite šaltu vandeniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos