Korėjietiški vištienos skrandžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Korėjietiški vištienos skrandžiai

Korėjietiškų vištienos skrandukų receptas kilęs iš Pietų Korėjos. Šis vištienos skrandukų gaminimo variantas tapo labai populiarus Rusijoje. Jei norite palepinti save ir savo svečius įdomiu ir labai skaniu patiekalu, patariame atidžiau susipažinti su šiuo receptu. Paruošimui reikės tik kelių ingredientų: vištienos skrandukų, morkų, svogūnų, česnakų, pomidorų pastos ir grietinės. Visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje, ir gausite labai švelnų ir aromatingą patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite 3-5 mm storio pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 3

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir krapus mažais gabalėliais.

Žingsnis 4

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite morkas ir svogūnus. Nuolat maišydami kepkite daržoves 5 minutes.

Žingsnis 5

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 5
Po 5 minučių į morkas įpilkite pomidorų pastos ir grietinės. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite. Kepkite visus ingredientus 5 minutes.

Žingsnis 6

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 6
Vištienos skrandukus sudėkite į atskirą keptuvę ir užpilkite 300 ml vandens arba sultinio. Troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Žingsnis 7

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 7
Į skrandukus sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 8

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 9

Korėjietiški vištienos skrandžiai Žingsnis 9
Baigiantis virimo laikui, sudėkite smulkintus krapus ir česnakus. Palikite ant ugnies dar 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos