Publikavimo data: 2024-03-24
Korėjietiški vištienos skrandžiai
Korėjietiškų vištienos skrandukų receptas kilęs iš Pietų Korėjos. Šis vištienos skrandukų gaminimo variantas tapo labai populiarus Rusijoje. Jei norite palepinti save ir savo svečius įdomiu ir labai skaniu patiekalu, patariame atidžiau susipažinti su šiuo receptu. Paruošimui reikės tik kelių ingredientų: vištienos skrandukų, morkų, svogūnų, česnakų, pomidorų pastos ir grietinės. Visi ingredientai puikiai dera tarpusavyje, ir gausite labai švelnų ir aromatingą patiekalą.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite 3-5 mm storio pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 3
Susmulkinkite česnaką ir krapus mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, sudėkite morkas ir svogūnus. Nuolat maišydami kepkite daržoves 5 minutes.
Žingsnis 5
Po 5 minučių į morkas įpilkite pomidorų pastos ir grietinės. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite. Kepkite visus ingredientus 5 minutes.
Žingsnis 6
Vištienos skrandukus sudėkite į atskirą keptuvę ir užpilkite 300 ml vandens arba sultinio. Troškinkite ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 7
Į skrandukus sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 8
Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
Žingsnis 9
Baigiantis virimo laikui, sudėkite smulkintus krapus ir česnakus. Palikite ant ugnies dar 3 minutes.
Kategorijos