Publikavimo data: 2024-04-02
Korėjietiško stiliaus daržovių funchose
Korėjietiškos funchoza salotos yra Azijos virtuvės patiekalas su garsiaisiais "stikliniais" makaronais. Jie gaminami iš mung pupelių krakmolo. Funčozos, kaip ir makaronų, galima nusipirkti parduotuvėje. Pasigaminti makaronus namuose pagal žingsnis po žingsnio receptą visai nesudėtinga. Ruošiant korėjietiško stiliaus funchoza su daržovėmis, makaronų virti nereikia. Užtenka juos tiesiog užpilti verdančiu vandeniu. Korėjietiškas patiekalas tradiciškai yra aštrus, nes į jį dedama prieskonių ir sojų padažo.
Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Užvirkite 2 litrus vandens virdulyje arba puode. Sudėkite makaronus į didelį dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Vanduo turi apsemti visus makaronus. Pamirkykite 7-8 minutes, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktu receptu. Išmeskite makaronus į sietelį. Leiskite vandeniui gerai nutekėti.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus pagal sąrašą.
Žingsnis 3
Supjaustykite daržoves griežinėliais. Geriausia naudoti korėjietišką morkų pjaustyklę. Jei tokios tarkos neturite, tiesiog supjaustykite morkas, agurką ir papriką plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Paruoškite salotas. Sudėkite funchozą į gilų dubenį. Sudėkite supjaustytas daržoves, padažą ir išmaišykite. Leiskite salotoms pastovėti apie valandą. Po to patiekalą galite patiekti.
Kategorijos