Publikavimo data: 2024-06-22
Korėjietiško stiliaus kiauliena
Šio recepto mėsa yra švelni ir labai skani. Sojų padažas ir sezamų aliejus suteikia pikantiško azijietiško skonio.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais skersai pluošto, šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje lengvai paskrudinkite sezamo sėklas.
Žingsnis 3
Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus: sezamų aliejų, sojų padažą, smulkiai supjaustytą česnaką, raudonąją papriką, actą ir juoduosius pipirus.
Žingsnis 4
Užpilkite mėsą marinatu ir palikite bent 1 valandą.
Žingsnis 5
Kiaulienos gabalėlius kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje po 3 minutes iš kiekvienos pusės, dėdami juos ant keptuvės nedidelėmis porcijomis.
Žingsnis 6
Virtą mėsą pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos