Publikavimo data: 2025-08-17
Korėjietiško stiliaus kopūstai
Korėjietiški kopūstai yra pikantiškas užkandis, kuris puikiai tinka prie sultingo keptos mėsos gabalėlio, keptos vištienos ar virtų bulvių. Šviežios daržovės: kopūstai, morkos ir svogūnai suteikia užkandžiui traškumo ir sultingumo. Česnakai ir prieskoniai patiekalui suteikia aštraus skonio ir pikantiškumo.
Žingsnis 1
Pekino ir baltuosius kopūstus supjaustykite vidutinio dydžio kvadratiniais gabalėliais. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite daržoves į gilų indą, įberkite druskos, išmaišykite ir palikite valandą marinuotis kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite svogūną bei supjaustykite jį mažais kubeliais. Petražoles nuplaukite ir smulkiai sukapokite. Svogūnus ir petražoles sudėkite į indą su kopūstais, nulupkite ir išspauskite česnako skiltelę, įberkite maltų raudonųjų pipirų ir acto.
Žingsnis 3
Įmaišykite pridėtus ingredientus į kopūstus. Pabarstykite kalendromis. Palikite kambario temperatūroje 24 valandas. Po 24 valandų salotos paruoštos valgyti, patiekite.
Kategorijos