Korėjietiško stiliaus kopūstai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Korėjietiško stiliaus kopūstai

Korėjietiški kopūstai yra pikantiškas užkandis, kuris puikiai tinka prie sultingo keptos mėsos gabalėlio, keptos vištienos ar virtų bulvių. Šviežios daržovės: kopūstai, morkos ir svogūnai suteikia užkandžiui traškumo ir sultingumo. Česnakai ir prieskoniai patiekalui suteikia aštraus skonio ir pikantiškumo.
Gaminimo laikas
2965 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
24 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiško stiliaus kopūstai Žingsnis 1
Pekino ir baltuosius kopūstus supjaustykite vidutinio dydžio kvadratiniais gabalėliais. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Sudėkite daržoves į gilų indą, įberkite druskos, išmaišykite ir palikite valandą marinuotis kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Korėjietiško stiliaus kopūstai Žingsnis 2
Nulupkite ir nuplaukite svogūną bei supjaustykite jį mažais kubeliais. Petražoles nuplaukite ir smulkiai sukapokite. Svogūnus ir petražoles sudėkite į indą su kopūstais, nulupkite ir išspauskite česnako skiltelę, įberkite maltų raudonųjų pipirų ir acto.

Žingsnis 3

Korėjietiško stiliaus kopūstai Žingsnis 3
Įmaišykite pridėtus ingredientus į kopūstus. Pabarstykite kalendromis. Palikite kambario temperatūroje 24 valandas. Po 24 valandų salotos paruoštos valgyti, patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos