Publikavimo data: 2024-06-08
Korėjietiškos keptos bulvės
Korėjietiškos keptos bulvės yra skubus meniu patiekalas. Jis paruošiamas vos per 20 minučių. Bulves reikėtų vartoti jaunas. Patiekimui naudojamas sezamų aliejus. Kvapnus nerafinuotas sezamų aliejus yra nepakeičiamas Azijos virtuvės atributas. Jis suteikia maistui nepakartojamą aromatą ir subtilų riešutų skonį. Produktas turi didelę maistinę vertę, jame yra daug augalinių baltymų ir lengvai virškinamų riebalų. Cukranendrių cukrus suteikia bulvėms glazūros.
Žingsnis 1
Apkepkite bulves. Į didelę gilią keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite bulvių puseles perpjauta puse žemyn ir kepkite ant vidutinės ugnies 6-7 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į dubenį supilkite karštą vandenį ir ištirpinkite jame cukrų. Supilkite sojų padažą ir žuvies padažą, sudėkite česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Padažą supilkite į bulves. Kai bulvės paruduos, sumažinkite ugnį iki mažos, supilkite padažą, išmaišykite ir virkite po dangčiu 10 minučių. Per tą laiką dar kartą pamaišykite. Padažas turėtų sutirštėti.
Kategorijos