Publikavimo data: 2024-05-01
Korėjietiškos kiaulienos ausys marinate
Korėjietiškos kiaulienos ausys - tai užkandis, kurį dėl pikantiško skonio mėgsta daugelis. Kiaulių ausys ne tik skanios, bet ir sveikos, nes jose yra kolageno, kuris vadinamas jaunystės baltymu. Namuose nesunku paruošti užkandį. Receptas nesudėtingas, tačiau prieš pradedant gaminti kiaulių ausis reikia patikrinti, ar jose nėra plaukelių, kruopščiai nuplauti ir pamirkyti vandenyje.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaulių ausis. Išmirkytas kiaulių ausis sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Virkite 60-80 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulių ausis. Išvirusias ausis nukelkite nuo ugnies ir leiskite joms atvėsti. Tada supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į dubenį.
Žingsnis 3
Marinuokite ausis. Į dubenį prie ausų sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, pagardinkite sojų padažu, actu, augaliniu aliejumi, druska, cukrumi, aštriaisiais pipirais ir korėjietiškais prieskoniais. Išmaišykite, sudėkite maltą kalendrą ir smulkintą česnaką. Vėl išmaišykite. Sudėkite į polietileninį maišelį, užriškite ir padėkite į šaldytuvą. Palikite bent 5 valandoms. Kartkartėmis maišelį apverskite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų.
Kategorijos