Publikavimo data: 2024-10-15
Korėjietiškos marinuotos cukinijos
Cukinija yra universali daržovė, dažnai naudojama gaminant įvairius patiekalus. Vasaros sezono metu ji yra nepakeičiama daržovė ant kiekvienos šeimos stalo. Šis receptas - tai užkandis, kurį sudaro sultingos jaunos cukinijos, traškios morkos, aštrūs česnakai, švieži krapai ir aitriosios paprikos.
Žingsnis 1
Cukiniją supjaustykite plonais apskritimais. Morkas supjaustykite plonais ilgais šiaudeliais arba sutarkuokite "korėjietiška" tarka.
Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį ir 3-5 min. į jį panardinkite cukinijų griežinėlius. Blanširuotas cukinijas išverskite ant sietelio, kad nubėgtų visas vanduo. Sudėkite cukinijas ir morkas į salotinę. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Aitriąją papriką supjaustykite žiedais, česnaką smulkiai sukapokite, pasiųskite prie cukinijų ir morkų, įberkite smulkintų krapų. Užpilkite ingredientus augaliniu aliejumi, actu, pagal skonį įberkite cukraus, druskos. Išmaišykite. Salotinę su daržovėmis 40 minučių nusiųskite į šaldytuvą. Paruoštą užkandį patiekite ant stalo.
Kategorijos