Korėjietiškos marinuotos morkos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Korėjietiškos marinuotos morkos

Korėjietiškos morkos - Rytų Europoje paplitęs patiekalas. Jis tinka kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo. Daržovių ir aliejaus derinys idealiai tinka beta karotinui arba vitaminui A įsisavinti. Dėl marinato ir prieskonių salotos yra aromatingos. Idealiai tinka aštrių patiekalų mėgėjams.
Gaminimo laikas
1470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiškos marinuotos morkos Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais, pasūdykite. Korėjietiška tarka sutarkuokite morkas ir sudėkite jas į kopūstus. Suberkite cukrų ir obuolių actą, visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 2

Korėjietiškos marinuotos morkos Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų įberkite kalendros, ciberžolės, smulkinto česnako, juodųjų pipirų. Mišinį šiek tiek pašildykite ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Korėjietiškos marinuotos morkos Žingsnis 3
Į kopūstus supilkite aromatizuotą aliejų ir gerai išmaišykite. Tuomet palikite patiekalą 2 valandoms vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos