Publikavimo data: 2025-08-20
Korėjietiškos marinuotos morkos
Korėjietiškos morkos - Rytų Europoje paplitęs patiekalas. Jis tinka kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo. Daržovių ir aliejaus derinys idealiai tinka beta karotinui arba vitaminui A įsisavinti. Dėl marinato ir prieskonių salotos yra aromatingos. Idealiai tinka aštrių patiekalų mėgėjams.
Žingsnis 1
Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais, pasūdykite. Korėjietiška tarka sutarkuokite morkas ir sudėkite jas į kopūstus. Suberkite cukrų ir obuolių actą, visus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į aliejų įberkite kalendros, ciberžolės, smulkinto česnako, juodųjų pipirų. Mišinį šiek tiek pašildykite ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į kopūstus supilkite aromatizuotą aliejų ir gerai išmaišykite. Tuomet palikite patiekalą 2 valandoms vėsioje vietoje.
Kategorijos