Korėjietiškos morkos namuose receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Korėjietiškos morkos namuose receptas

Šis patiekalas neruošiamas nei Pietų, nei Šiaurės Korėjoje. Tačiau jį išrado Šiaurės Korėjos gyventojai, prieš revoliuciją persikėlę į SSRS. Tradicinėje korėjiečių virtuvėje šaltiems užkandžiams naudojami ridikėliai, ridikėliai ir actas. Tačiau naujoje gyvenamojoje aplinkoje morkos buvo lengviausiai prieinamos, todėl jos tapo patiekalo pagrindu.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos namuose receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite morkas, svogūnus ir česnakus. Svogūną supjaustykite dideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos namuose receptas Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas specialia korėjietiškoms morkoms ruošti skirta tarka ir sudėkite jas į gilų dubenį.Kad juostelės būtų tvarkingos ir ilgos, morkas reikia sutarkuoti išilgai. Pageidautina rinktis vidutinio dydžio arba didelę daržovę, tada procesas vyks greičiau.

Žingsnis 3

Korėjietiškos morkos namuose receptas Žingsnis 3
Į tarkuotas morkas suberkite cukrų, druską, actą, kalendrą, viską išmaišykite ir palikite 1 valandą marinuotis šiltoje vietoje. Per tą laiką morkos turėtų išskirti daug savo sulčių.

Žingsnis 4

Korėjietiškos morkos namuose receptas Žingsnis 4
Įkaitintame aliejuje apkepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 5

Korėjietiškos morkos namuose receptas Žingsnis 5
Ant morkų supilkite svogūnų aliejų. Sudėkite smulkintą česnaką ir pipirus ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos