Korėjietiškos morkos su kiaulienos kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Korėjietiškos morkos su kiaulienos kepenėlėmis

Korėjietiškos morkų salotos neturi nieko bendra su Korėja. Trečiojo dešimtmečio pabaigoje kai kurie korėjiečiai buvo deportuoti į Aziją. Dauguma korėjiečių atsidūrė nepažįstamoje šalyje ir nepažįstamoje aplinkoje. Svetimoje šalyje nebuvo jiems pažįstamų patiekalų, nebuvo produktų jiems paruošti. Jie ėmė eksperimentuoti ir gaminti iš turimų maisto produktų. Pekino kopūstus korėjiečiai pakeitė morkomis, t. y. pakeitė pagrindinį ingredientą, pridėjo įprastų prieskonių, augalinio aliejaus ir acto ir gavo pažįstamą skonį bei kvapą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos su kiaulienos kepenėlėmis Žingsnis 1
Kepenis virkite 40-60 minučių ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite alyvuogių aliejuje.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos su kiaulienos kepenėlėmis Žingsnis 2
Išvirkite kiaušinius ir juos smulkiai supjaustykite. Visus ingredientus sumaišykite su majonezu, druska ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos