Publikavimo data: 2025-08-19
Korėjietiškos morkos su kiaulienos kepenėlėmis
Korėjietiškos morkų salotos neturi nieko bendra su Korėja. Trečiojo dešimtmečio pabaigoje kai kurie korėjiečiai buvo deportuoti į Aziją. Dauguma korėjiečių atsidūrė nepažįstamoje šalyje ir nepažįstamoje aplinkoje. Svetimoje šalyje nebuvo jiems pažįstamų patiekalų, nebuvo produktų jiems paruošti. Jie ėmė eksperimentuoti ir gaminti iš turimų maisto produktų. Pekino kopūstus korėjiečiai pakeitė morkomis, t. y. pakeitė pagrindinį ingredientą, pridėjo įprastų prieskonių, augalinio aliejaus ir acto ir gavo pažįstamą skonį bei kvapą.
Žingsnis 1
Kepenis virkite 40-60 minučių ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite alyvuogių aliejuje.
Žingsnis 2
Išvirkite kiaušinius ir juos smulkiai supjaustykite. Visus ingredientus sumaišykite su majonezu, druska ir gerai išmaišykite.
Kategorijos