Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais

Korėjietiškos morkos pirmą kartą buvo paruoštos Kinijoje. Dabar tai populiarus rusų virtuvės užkandis. Ją taip pat galima ruošti su cukinijomis. Toks užkandis būna intensyvesnis, o dėl prieskonių - aštrus ir kvapnus. Į patiekalą įeina įvairių daržovių, dėl kurių jis gaunasi labai sotus ir skanus.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
31 kcal.
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.76/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite korėjietiškas morkas. Į tarkuotas morkas suberkite kalendrą, druską, cukrų, muskatą, smulkintą česnaką, supilkite pašildytą sojų padažą ir saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Padėkite po presu ir dėkite į šaldytuvą maždaug 1 valandai, kol sultys išsiskirs. Į smulkintas daržoves suberkite druską, pipirus, papriką, džiovintus bazilikus, actą, citrinos sultis, gerai išmaišykite ir palikite 1 valandai.

Žingsnis 3

Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Morkas ir daržoves šiek tiek nuspauskite, sudėkite į stiklainius sluoksniais, gerai užspauskite ir užpilkite sumaišytu marinatu. Uždenkite stiklainius dangteliais.

Žingsnis 4

Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais Žingsnis 4
Sudėkite stiklainius į puodą su vandeniu, kad vanduo būtų iki stiklainių pečių. Užvirinkite vandenį ir virkite stiklainius 20 minučių. Tada užsukite, apverskite, kol visiškai atvės, ir padėkite tamsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos