Publikavimo data: 2024-10-15
Korėjietiškos morkos su marinuotais agurkais
Korėjietiškos morkos pirmą kartą buvo paruoštos Kinijoje. Dabar tai populiarus rusų virtuvės užkandis. Ją taip pat galima ruošti su cukinijomis. Toks užkandis būna intensyvesnis, o dėl prieskonių - aštrus ir kvapnus. Į patiekalą įeina įvairių daržovių, dėl kurių jis gaunasi labai sotus ir skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite korėjietiškas morkas. Į tarkuotas morkas suberkite kalendrą, druską, cukrų, muskatą, smulkintą česnaką, supilkite pašildytą sojų padažą ir saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 2
Padėkite po presu ir dėkite į šaldytuvą maždaug 1 valandai, kol sultys išsiskirs. Į smulkintas daržoves suberkite druską, pipirus, papriką, džiovintus bazilikus, actą, citrinos sultis, gerai išmaišykite ir palikite 1 valandai.
Žingsnis 3
Morkas ir daržoves šiek tiek nuspauskite, sudėkite į stiklainius sluoksniais, gerai užspauskite ir užpilkite sumaišytu marinatu. Uždenkite stiklainius dangteliais.
Žingsnis 4
Sudėkite stiklainius į puodą su vandeniu, kad vanduo būtų iki stiklainių pečių. Užvirinkite vandenį ir virkite stiklainius 20 minučių. Tada užsukite, apverskite, kol visiškai atvės, ir padėkite tamsioje vietoje.
Kategorijos