Korėjietiškos morkos su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Korėjietiškos morkos su svogūnais

Klaidinga manyti, kad korėjietiškos morkos gimė Korėjoje. Šis užkandis buvo išrastas SSRS, bandant gaminti kimči - kopūstus su prieskoniais. Receptui reikalingų Pekino kopūstų buvo sunku gauti, todėl juos pakeitė morkos. Ilgainiui morkos salotose išstūmė kininius kopūstus. Korėjietiškoms morkoms su svogūnais reikia imti sultingas, saldžias šaknines daržoves. Svogūnus galima naudoti bet kokius: ropinius, raudonuosius ar baltuosius. Eksperimentai su prieskoniais yra sveikintini.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Korėjietiškos morkos su svogūnais Žingsnis 1
Paruoškite kalendras. Įkaitinkite sausą keptuvę ir nuolat maišydami 3-4 minutes pakepinkite kalendrų sėklas. Tada sumalkite grūstuvėje arba kavos malūnėlyje.

Žingsnis 2

Korėjietiškos morkos su svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite aliejų. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, užvirinkite ir išjunkite ugnį.

Žingsnis 3

Korėjietiškos morkos su svogūnais Žingsnis 3
Marinuokite morkas. Į gilų dubenį sudėkite pusę morkų ir visus svogūnus. Sudėkite kalendrą, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir cukrų. Supilkite verdantį aliejų ir išmaišykite. Sudėkite likusias morkas, actą ir dar kartą išmaišykite. Palikite 1 valandą brinkti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos