Publikavimo data: 2024-03-31
Žieminių cukinijų yurcha
Įdomus ir universalus žiemos užkandis, tinkantis prie bet kokio garnyro. Geras būdas panaudoti didelį kiekį cukinijų. Gana svarbu atsižvelgti į tai, kad šis suktinukas yra reiklus laikymui, todėl jį geriau palikti tamsioje vėsioje vietoje. Priešingu atveju tai vienas geriausių pasirinkimų ruošiantis žiemai.
Žingsnis 1
Pomidorus, krapus, česnakus ir pipirų grūdelius sutrinkite trintuvu.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite mažais kubeliais, o papriką - šiaudeliais.
Žingsnis 3
Pastatykite katilą arba puodą ant kaitlentės. Supilkite augalinį aliejų, actą ir pomidorų padažą. Suberkite druską, cukrų, cukinijas ir pipirus. Užvirinkite.
Žingsnis 4
Kai užvirs, išmaišykite ir palikite troškintis 60 minučių. Po pusvalandžio pasklis labai stiprus kvapas - nieko tokio, niekas nesudegs. Maišyti nereikia. Jei norite, galite pamaišyti, bet geriau ne daugiau kaip porą kartų.
Žingsnis 5
Kol jurtos troškinasi, sterilizuokite stiklainius. Dėkite juos ant stovo kakleliu žemyn 10 minučių į įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 6
Kai jurcha bus paruošta, karštą ją perpilkite į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite dangteliais. Padėkite stiklainius dangteliais žemyn ir uždenkite kuo nors šiltu (pavyzdžiui, antklode ar pledžiu), kol jie visiškai atvės.
Kategorijos