Žieminių cukinijų yurcha pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Žieminių cukinijų yurcha

Įdomus ir universalus žiemos užkandis, tinkantis prie bet kokio garnyro. Geras būdas panaudoti didelį kiekį cukinijų. Gana svarbu atsižvelgti į tai, kad šis suktinukas yra reiklus laikymui, todėl jį geriau palikti tamsioje vėsioje vietoje. Priešingu atveju tai vienas geriausių pasirinkimų ruošiantis žiemai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
86 kcal.
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.39/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žieminių cukinijų yurcha Žingsnis 1
Pomidorus, krapus, česnakus ir pipirų grūdelius sutrinkite trintuvu.

Žingsnis 2

Žieminių cukinijų yurcha Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite mažais kubeliais, o papriką - šiaudeliais.

Žingsnis 3

Žieminių cukinijų yurcha Žingsnis 3
Pastatykite katilą arba puodą ant kaitlentės. Supilkite augalinį aliejų, actą ir pomidorų padažą. Suberkite druską, cukrų, cukinijas ir pipirus. Užvirinkite.

Žingsnis 4

Žieminių cukinijų yurcha Žingsnis 4
Kai užvirs, išmaišykite ir palikite troškintis 60 minučių. Po pusvalandžio pasklis labai stiprus kvapas - nieko tokio, niekas nesudegs. Maišyti nereikia. Jei norite, galite pamaišyti, bet geriau ne daugiau kaip porą kartų.

Žingsnis 5

Žieminių cukinijų yurcha Žingsnis 5
Kol jurtos troškinasi, sterilizuokite stiklainius. Dėkite juos ant stovo kakleliu žemyn 10 minučių į įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 6

Žieminių cukinijų yurcha Žingsnis 6
Kai jurcha bus paruošta, karštą ją perpilkite į sterilizuotus stiklainius ir uždarykite dangteliais. Padėkite stiklainius dangteliais žemyn ir uždenkite kuo nors šiltu (pavyzdžiui, antklode ar pledžiu), kol jie visiškai atvės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos