Publikavimo data: 2024-03-26
Korėjietiškos žiemos salotos su baklažanais ir paprikomis stiklainiuose
Pikantiškos pikantiškos salotos nepaliks nuošalyje sodraus skonio mėgėjų. Marinuotas užkandis puikiai papildys šventinį stalą. Ypač gerai tokios salotos dera su stipriaisiais gėrimais. Yra daug korėjietiškų salotų variacijų, tačiau visos jos populiarios tarp šeimininkių. Juk tai lengvai paruošiamas ir labai skanus patiekalas.
Žingsnis 1
Supjaustykite baklažaną šiaudeliais.
Žingsnis 2
Maišydami kepkite baklažanus šiek tiek augalinio aliejaus 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka. Papriką supjaustykite plonais griežinėliais, o česnaką susmulkinkite. Sudėkite ingredientus į sterilizuotą stiklainį sluoksniais tokia tvarka: baklažanai, paprikos, morkos, česnakai, prieskoniai. Į ingredientus įberkite druskos, prieskonių, maltų juodųjų pipirų ir acto.
Žingsnis 4
Uždenkite stiklainį dangteliu ir pastatykite į puodą su šiltu vandeniu. Sterilizuokite stiklainį su salotomis 30 minučių, tada stiklainį uždarykite ir palikite 24 valandoms.
Kategorijos