Korėjietiškų morkų tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Korėjietiškų morkų tartaletės

Tartelette gimtinėmis laikomos Europos šalys, nes sunku nustatyti, kurioje šalyje gimė šis užkandis, tačiau neabejotina, kad turtinguose namuose ir rūmuose toks patiekalas iš karto išpopuliarėjo. Tačiau patį prancūziškos kilmės žodį "Tartelette" pažodžiui galima išversti kaip "mažas pyragėlis". Verta paminėti, kad tartaletės yra universalios ir gali būti įdarytos visiškai skirtingais ingredientais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Korėjietiškų morkų tartaletės Žingsnis 1
Agurką ir dešrą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Pomidorus supjaustykite didesniais kubeliais. Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite. Viską sudėkite į salotinę.

Žingsnis 2

Korėjietiškų morkų tartaletės Žingsnis 2
Į salotinę sudėkite korėjietiškas morkas. Įpilkite majonezo. Jei norite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Korėjietiškų morkų tartaletės Žingsnis 3
Nedidelėmis porcijomis sudėkite salotas į tartaletes. Palikite 1-2 minutes kambario temperatūroje. Nepalikite per ilgai, nes tartaletės sudrėks ir praras traškų skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos