Publikavimo data: 2025-08-18
Korėjietiškų morkų tartaletės
Tartelette gimtinėmis laikomos Europos šalys, nes sunku nustatyti, kurioje šalyje gimė šis užkandis, tačiau neabejotina, kad turtinguose namuose ir rūmuose toks patiekalas iš karto išpopuliarėjo. Tačiau patį prancūziškos kilmės žodį "Tartelette" pažodžiui galima išversti kaip "mažas pyragėlis". Verta paminėti, kad tartaletės yra universalios ir gali būti įdarytos visiškai skirtingais ingredientais.
Žingsnis 1
Agurką ir dešrą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Pomidorus supjaustykite didesniais kubeliais. Pekino kopūstus smulkiai supjaustykite. Viską sudėkite į salotinę.
Žingsnis 2
Į salotinę sudėkite korėjietiškas morkas. Įpilkite majonezo. Jei norite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Nedidelėmis porcijomis sudėkite salotas į tartaletes. Palikite 1-2 minutes kambario temperatūroje. Nepalikite per ilgai, nes tartaletės sudrėks ir praras traškų skonį.
Kategorijos