Publikavimo data: 2024-05-01
Kotas katile
Kiaulienos nugarinė katilinėje išverdama gana greitai, o mėsa būna minkšta, aromatinga, sultinga ir lengvai pjaustoma. Mėsą ir daržoves galima dėti vienu metu ir troškinti, kol išvirs, negaištant laiko kepimui ir nekontroliuojant vandens garavimo.
Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Į katilą įdėkite kiaulienos nugarinę, suberkite svogūnus, morkas, česnakus, lauro lapus ir pipirų žirnelius. Pasūdykite ir įberkite maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 2
Nusiųskite nugarinę ir daržoves į troškinį. Užpilkite nugarinę 1,5 litro vandens. Vanduo turi visiškai apsemti mėsą, todėl prireikus įpilkite daugiau vandens. Uždarykite katilo dangtį ir pastatykite jį ant kaitlentės ant stiprios ugnies. Palaukite, kol užvirs (tai užtruks apie 30 minučių). Kai užvirs, sumažinkite kaitvietės kaitrą iki minimalios ir palikite virti 1,5 valandos.
Kategorijos