Kotas katile pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Kotas katile

Kiaulienos nugarinė katilinėje išverdama gana greitai, o mėsa būna minkšta, aromatinga, sultinga ir lengvai pjaustoma. Mėsą ir daržoves galima dėti vienu metu ir troškinti, kol išvirs, negaištant laiko kepimui ir nekontroliuojant vandens garavimo.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kotas katile Žingsnis 1
Suderinkite produktus. Į katilą įdėkite kiaulienos nugarinę, suberkite svogūnus, morkas, česnakus, lauro lapus ir pipirų žirnelius. Pasūdykite ir įberkite maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 2

Kotas katile Žingsnis 2
Nusiųskite nugarinę ir daržoves į troškinį. Užpilkite nugarinę 1,5 litro vandens. Vanduo turi visiškai apsemti mėsą, todėl prireikus įpilkite daugiau vandens. Uždarykite katilo dangtį ir pastatykite jį ant kaitlentės ant stiprios ugnies. Palaukite, kol užvirs (tai užtruks apie 30 minučių). Kai užvirs, sumažinkite kaitvietės kaitrą iki minimalios ir palikite virti 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos