Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletai džiūvėsėliuose
Kad mėsa būtų sultinga ir lengvai virškinama, ji mušama specialiu virtuviniu plaktuku su dantukais. Supjaustyta ir iškepta filė yra labai gardus patiekalas. Tačiau kad mėsa būtų dar skanesnė, pabandykite kotletus apvolioti panko džiūvėsėliuose. Tai birūs, orui laidūs japoniški dribsnių pavidalo džiūvėsėliai, pagaminti iš kvietinių ir sojų miltų, cukraus, druskos ir mielių. Paruoštų panko džiūvėsėlių galima nusipirkti didelėse parduotuvėse. Jie suteikia patiekalui purią, traškią plutelę ir įdomią išvaizdą.
Žingsnis 1
Paruoškite filė. Aptepkite kiaulieną iš abiejų pusių, pasūdykite ir papipirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus džiūvėsėliuose. Į atskirą indą įmuškite kiaušinius, šiek tiek paplakite. Įkaitinkite keptuvę. Panardinkite kotletus į miltus, tada į kiaušinį. Pabaigoje apibarstykite džiūvėsėliais ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Kategorijos