Kotletai džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kotletai džiūvėsėliuose

Kad mėsa būtų sultinga ir lengvai virškinama, ji mušama specialiu virtuviniu plaktuku su dantukais. Supjaustyta ir iškepta filė yra labai gardus patiekalas. Tačiau kad mėsa būtų dar skanesnė, pabandykite kotletus apvolioti panko džiūvėsėliuose. Tai birūs, orui laidūs japoniški dribsnių pavidalo džiūvėsėliai, pagaminti iš kvietinių ir sojų miltų, cukraus, druskos ir mielių. Paruoštų panko džiūvėsėlių galima nusipirkti didelėse parduotuvėse. Jie suteikia patiekalui purią, traškią plutelę ir įdomią išvaizdą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kotletai džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Paruoškite filė. Aptepkite kiaulieną iš abiejų pusių, pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Kotletai džiūvėsėliuose Žingsnis 2
Paruoškite kotletus džiūvėsėliuose. Į atskirą indą įmuškite kiaušinius, šiek tiek paplakite. Įkaitinkite keptuvę. Panardinkite kotletus į miltus, tada į kiaušinį. Pabaigoje apibarstykite džiūvėsėliais ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos