Publikavimo data: 2025-08-17
Kotletai, įdaryti kiaušiniais
Įdaryti kiaušinių kotletai būna labai švelnūs, sultingi ir skanūs. Įdaras, žinoma, apsunkins gaminimo procesą, tačiau kotletų skonis bus ryškesnis ir įdomesnis. Įdarą geriausia gaminti savarankiškai iš jautienos ir kiaulienos, tačiau galima imti ir jau paruoštą. Vietoj kiaušinio įdaro galite naudoti, pavyzdžiui, keptus grybus. Būtinai išbandykite, pradžiuginkite savo šeimą ir draugus! Šiuos kotletus galite patiekti su bet kokiu garnyru savo nuožiūra.
Žingsnis 1
Sudėkite maltą mėsą į atitinkamo dydžio indą ir įmuškite vieną kiaušinį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Virtą kiaušinį supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Padalykite faršą į kelias dalis, suformuokite rutuliukus ir iš jų išminkykite 8-10 mm storio tortilijas. Į kiekvienos jų vidurį įdėkite po smulkintą kiaušinį.
Žingsnis 4
Švelniai suformuokite kotletą su kiaušiniu viduje ir kepkite iš abiejų pusių 5-6 minutes.
Žingsnis 5
Kiaušiniais įdaryti kotletai paruošti! Dėkite juos į lėkštę, prieš tai perpjovę per pusę. Galite patiekti kartu su majonezu ir vyšniniais pomidoriukais. Gero apetito!
Kategorijos