Publikavimo data: 2025-08-20
Kotletai pagal mėgstamiausią močiutės receptą
Kotletai, kurie tiesiog tirpsta burnoje!
Žingsnis 1
Baltą duoną be plutos 3 minutes mirkykite 450 ml vandens. Nusausinkite vandens perteklių ir lengvai nuspauskite duoną.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Kepkite svogūnus, kol jie lengvai apskrus.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite svogūnus ir duoną, išmaišykite.
Žingsnis 5
Įberkite druskos ir pipirų, dar kartą viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Sutarkuokite česnaką ir dar kartą sumaišykite maltą mėsą.
Žingsnis 7
Visus ingredientus gerai išmaišykite, įpilkite 30 mililitrų vandens.
Žingsnis 8
Į miltus įberkite šiek tiek rupios druskos.
Žingsnis 9
Suformuokite ovalius kotletus ir pamirkykite juos miltuose.
Žingsnis 10
Kepkite kotletus keptuvėje be dangčio iš vienos pusės apie 3 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 11
Kepkite kotletus keptuvėje be dangčio antroje pusėje apie 3 minutes ant didelės ugnies.
Žingsnis 12
Sudėkite kotletus ant keptuvės šono, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.
Žingsnis 13
Mūsų gardūs kotletai paruošti!
Kategorijos