Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletai ryazhenka
Ryazhenka yra puikus įvairių padažų pagrindas. Pabandykite kepti stebėtinai švelnius ir sultingus kotletus riaženkoje. Tam į raugintą pieno produktą įberkite česnakų, sojų padažo, krapų ir pipirų mišinio ir neįprastas padažas kotletams bus paruoštas. Ryazhenka suteikia malonų nuskaidyto pieno skonį ir papildomai suminkština mėsą, česnakas ir sojų padažas - pikantiškumo, o krapų ir pipirų mišinys - aromato. Karštus kotletus ryazhenka galima patiekti su bet kokiu garnyru: bulvėmis, grūdais ar daržovėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite rijaną su smulkintu česnaku, sojų padažu, pipirų mišiniu ir džiovintais krapais.
Žingsnis 2
Marinuokite mėsą. Vištienos filė iš abiejų pusių gerai išmuškite virtuviniu plaktuku. Sudėkite filė į marinatą ir palikite 2 val.
Žingsnis 3
Iškepkite kotletus. Perkelkite filė kartu su padažu į kepimo indą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos