Publikavimo data: 2025-08-18
Kotletai su daržovėmis ir žolelėmis
Jei jums nusibodo įprasti kotletai, galite juos paruošti naujai - į maltą mėsą įmaišyti pakepintų svogūnų ir morkų, o papildomo skonio, apetito ir spalvos suteikia žolelės. Ruošiant kepsnius naudojau ghi, bet jį galima pakeisti sviesto ir augalinio aliejaus mišiniu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į keptuvę su ištirpintu sviestu. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes, maišydami.
Žingsnis 2
Į auksinius svogūnus sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir kepkite, kol suminkštės (apie 10-15 min.). Nepamirškite pamaišyti.
Žingsnis 3
Susmulkinkite petražoles ir svogūnus.
Žingsnis 4
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, pakepintus svogūnus ir morkas, žoleles ir druską pagal skonį.
Žingsnis 5
Iš masės suformuokite kotletus ir kepkite juos augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps.
Kategorijos