Kotletai su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kotletai su medumi

Kotletai su medumi - aromatingas patiekalas, paruoštas iš kiaulienos filė, obuolių ir medaus padažo. Citrinų sultys mėsai suteikia malonios rūgštelės, o konjakas ją padaro rūgštesnę. Patiekalo produktų derinys ne tik skanus, bet ir labai naudingas sveikatai. Obuoliai prisotina organizmą maistingųjų medžiagų: angliavandenių, skaidulų ir antioksidantų. O medus padeda stiprinti imunitetą ir stiprina kaulus.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kotletai su medumi Žingsnis 1
Kepkite mėsą su obuoliais. Įtrinkite kotletus druska ir pipirais iš abiejų pusių ir atidėkite į šalį 5-10 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir patepkite kepimo formą augaliniu aliejumi. Tada sudėkite į ją obuolių skilteles ir ant viršaus išdėliokite kotletus. Uždenkite indą folija ir pašaukite į orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 2

Kotletai su medumi Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į šiltą vandenį įmaišykite medų. Dėkite mišinį ant ugnies ir užvirinkite. Šiek tiek pavirkite, kad padažas sutirštėtų, tada nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Tada į padažą supilkite citrinos sultis ir brendį ir išmaišykite. Kai kotletai iškeps, nuimkite foliją, užpilkite ant jų medaus padažą ir dar 5 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos