Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletai su riešutais
Kotletai su riešutais - neįprastas, tačiau labai skanus mėsos patiekalas su traškia duona ir maloniu pienišku poskoniu. Kotletams ruošti naudojama kiaulienos nugarinė, kuri beveik neturi riebalų, tačiau galima naudoti ir kitas dalis, pavyzdžiui, liesą nugarinę arba mentę. Beje, graikiniai riešutai, įeinantys į patiekalo sudėtį, yra labai naudingi sveikatai. Juose yra augalinių baltymų, taip pat vertingų vitaminų ir mikroelementų.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį ir riešutus. Atskirame dubenyje lengvai įmuškite vištienos kiaušinį. Panardinkite kotletus į kiaušinį, tada apvoliokite sūrio ir riešutų mišinyje.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Po to sudėkite kotletus į keptuvę. Kepkite juos iš abiejų pusių 5-6 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos