Kotletai su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kotletai su riešutais

Kotletai su riešutais - neįprastas, tačiau labai skanus mėsos patiekalas su traškia duona ir maloniu pienišku poskoniu. Kotletams ruošti naudojama kiaulienos nugarinė, kuri beveik neturi riebalų, tačiau galima naudoti ir kitas dalis, pavyzdžiui, liesą nugarinę arba mentę. Beje, graikiniai riešutai, įeinantys į patiekalo sudėtį, yra labai naudingi sveikatai. Juose yra augalinių baltymų, taip pat vertingų vitaminų ir mikroelementų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kotletai su riešutais Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį ir riešutus. Atskirame dubenyje lengvai įmuškite vištienos kiaušinį. Panardinkite kotletus į kiaušinį, tada apvoliokite sūrio ir riešutų mišinyje.

Žingsnis 2

Kotletai su riešutais Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Po to sudėkite kotletus į keptuvę. Kepkite juos iš abiejų pusių 5-6 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos