Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletai vafliniuose pyragaičiuose
Kotletai vafliniuose pyragėliuose - tai patiekalas, gaminamas įvairiose pasaulio šalyse. Rusijoje jis buvo populiarus sovietmečiu, kai trūko maisto. Šis patiekalas sutartinai vadinamas kotletais, nes jie gaminami ne iš viso mėsos gabalo, o iš maltos mėsos. Tai gali būti bet kas, įskaitant žuvį. Vaflių kotletus galima išsikepti patiems, tačiau daug patogiau naudoti pirktus parduotuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletų masę. Sumaišykite maltą mėsą su kiaušiniu ir prieskoniais. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Kelis kartus paplakite dubenį.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Paimkite gabalėlį maltos mėsos, suplokite jį, iš abiejų pusių padenkite plutele. Stenkitės, kad įdaras neišsikištų už kraštų. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 3-5 min. iš kiekvienos pusės, jei kotletus ruošiate su mini kepsneliais. Ir 6-8 minutes, jei gaminate standartinio dydžio kotletukus.
Kategorijos