Kotletai vafliniuose pyragaičiuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kotletai vafliniuose pyragaičiuose

Kotletai vafliniuose pyragėliuose - tai patiekalas, gaminamas įvairiose pasaulio šalyse. Rusijoje jis buvo populiarus sovietmečiu, kai trūko maisto. Šis patiekalas sutartinai vadinamas kotletais, nes jie gaminami ne iš viso mėsos gabalo, o iš maltos mėsos. Tai gali būti bet kas, įskaitant žuvį. Vaflių kotletus galima išsikepti patiems, tačiau daug patogiau naudoti pirktus parduotuvėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
352 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kotletai vafliniuose pyragaičiuose Žingsnis 1
Paruoškite kotletų masę. Sumaišykite maltą mėsą su kiaušiniu ir prieskoniais. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Kelis kartus paplakite dubenį.

Žingsnis 2

Kotletai vafliniuose pyragaičiuose Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Paimkite gabalėlį maltos mėsos, suplokite jį, iš abiejų pusių padenkite plutele. Stenkitės, kad įdaras neišsikištų už kraštų. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 3-5 min. iš kiekvienos pusės, jei kotletus ruošiate su mini kepsneliais. Ir 6-8 minutes, jei gaminate standartinio dydžio kotletukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos