Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletas su barbekiu padažu
Būtent tinkamas padažas gali atskleisti mėsos skonį ir harmoningai jį paryškinti. Vienas populiariausių ir žinomiausių mėsos priedų yra barbekiu padažas. Pas mus jis atkeliavo iš JAV pietų, kur yra gana paplitęs. Jei norite, šį padažą galite pasigaminti savarankiškai. Tam reikės: pomidorų pastos, majonezo, acto, juodųjų pipirų, garstyčių ir cukraus. Tačiau daug paprasčiau ir greičiau tokį padažą nusipirkti parduotuvėje. Jį galima naudoti kaip marinatą, taip pat užpilui ar patiekalui.
Žingsnis 1
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite kiaulieną ir kepkite, kol iš abiejų pusių apskrus. Sudėkite griežinėliais pjaustytą svogūną ir kepkite dar 5 minutes. Pagardinkite druska, pipirais ir smulkintais pipirais ir kepkite 3 minutes.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Supilkite barbekiu padažą, gerai išmaišykite. Virkite 10 minučių ant silpnos ugnies uždengę dangčiu.
Kategorijos