Kotletas su ilgagrūdžiais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kotletas su ilgagrūdžiais ryžiais

Kotletai su ilgagrūdžiais ryžiais - aromatingas mėsos patiekalas su patraukliu garnyru. Mėsa būna labai minkšta, su traškia plutele ir burnoje tirpstančia filė. Patiekalą papildo ryžių kruopos, kurios puikiai dera su kiauliena. Ryžiai yra labai sveiki. Juose yra daug angliavandenių, kurie yra raumenų energijos šaltinis. Be to, kruopos puikiai veikia darbingumą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kotletas su ilgagrūdžiais ryžiais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Tuo metu paruoštus mėsos gabalėlius iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Tada kiekvieną kotletą pamerkite į kiaušinius, o paskui į džiūvėsėlius. Veiksmą pakartokite dar kartą ir sudėkite kotletus į keptuvę. Kepkite mėsą iš abiejų pusių 5-6 minutes, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 2

Kotletas su ilgagrūdžiais ryžiais Žingsnis 2
Baigkite kepti kotletus. Kai kiauliena bus paruošta, perkelkite ją į kepimo formą, prieš tai ją iškloję pergamentiniu popieriumi. Pašaukite indą į orkaitę 5-7 minutėms į 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 3

Kotletas su ilgagrūdžiais ryžiais Žingsnis 3
Paruoškite garnyrą. Į puodą supilkite šaltą vandenį, pasūdykite, tada pastatykite ant ugnies ir palaukite, kol užvirs. Į vandenį suberkite ryžius, 1 kartą pamaišykite, kad kruopos nepriliptų prie dugno. Palaukite, kol vanduo puode pradės burbuliuoti, sumažinkite ugnį ir uždenkite indą dangčiu. Ryžius virkite dar 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos