Kotletas su raudonuoju svogūnu ir briuseliniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kotletas su raudonuoju svogūnu ir briuseliniais kopūstais

Kotletai su raudonaisiais svogūnais - puikus būdas paįvairinti kasdienį meniu. Galite naudoti bet kokią mėsą, pavyzdžiui, vištienos filė. Šviežia mėsa turi būti vienodos rausvos spalvos. Jei įmanoma, imkite vidutinio dydžio filė, sveriančią ne daugiau kaip 200-250 g. Neįprastai didelis dydis rodo, kad vištienai penėti buvo naudojami hormonų prisotinti pašarai. Raudonieji svogūnai yra šiek tiek minkštesni ir saldesnio skonio nei paprastieji svogūnai. Tačiau jo sudėtis sudėtingesnė: vitaminai, antioksidantai, mikroelementai ir eteriniai aliejai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kotletas su raudonuoju svogūnu ir briuseliniais kopūstais Žingsnis 1
Apkepkite vištienos kotletus. Vištienos filė lengvai apskrudinkite, apvoliokite plaktuose kiaušiniuose ir miltuose. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite kotletus, pabarstykite druska ir vištienos prieskoniais. Kepkite 4-5 minutes, reguliariai apversdami.

Žingsnis 2

Kotletas su raudonuoju svogūnu ir briuseliniais kopūstais Žingsnis 2
Mėsą sumaišykite su likusiais produktais. Apkeptą mėsą aptepkite majonezu, sudėkite svogūnų žiedus ir smulkintus krapus. Sudėkite kotletus į stiklinį indą ir įdėkite į mikrobangų krosnelę 1 minutei.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos