Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletas su raudonuoju svogūnu ir briuseliniais kopūstais
Kotletai su raudonaisiais svogūnais - puikus būdas paįvairinti kasdienį meniu. Galite naudoti bet kokią mėsą, pavyzdžiui, vištienos filė. Šviežia mėsa turi būti vienodos rausvos spalvos. Jei įmanoma, imkite vidutinio dydžio filė, sveriančią ne daugiau kaip 200-250 g. Neįprastai didelis dydis rodo, kad vištienai penėti buvo naudojami hormonų prisotinti pašarai. Raudonieji svogūnai yra šiek tiek minkštesni ir saldesnio skonio nei paprastieji svogūnai. Tačiau jo sudėtis sudėtingesnė: vitaminai, antioksidantai, mikroelementai ir eteriniai aliejai.
Žingsnis 1
Apkepkite vištienos kotletus. Vištienos filė lengvai apskrudinkite, apvoliokite plaktuose kiaušiniuose ir miltuose. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite kotletus, pabarstykite druska ir vištienos prieskoniais. Kepkite 4-5 minutes, reguliariai apversdami.
Žingsnis 2
Mėsą sumaišykite su likusiais produktais. Apkeptą mėsą aptepkite majonezu, sudėkite svogūnų žiedus ir smulkintus krapus. Sudėkite kotletus į stiklinį indą ir įdėkite į mikrobangų krosnelę 1 minutei.
Kategorijos