Publikavimo data: 2024-06-13
Kotletas su rusišku sūriu
Kotletai bus minkštesni ir skanesni, jei bus kepti tešloje. Jei į tešlą įmaišysite rusiško sūrio, kotletai bus nepaprastai minkšti, aromatingi ir tiesiog tirps burnoje. Rusiškas sūris turi aiškiai išreikštą, šiek tiek rūgštoką skonį ir švelnią bei elastingą konsistenciją. Ant mėsos paviršiaus jis suformuoja sultingą ir storą plutelę, o dėl pridėtos ciberžolės sūrio tešlos spalva bus ryški. Kotletus su rusišku sūriu patiekite karštus su bet kokiu garnyru pagal skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulieną supjaustykite skersai pluošto 1 cm storio griežinėliais, gerai išmuškite, pagardinkite juodaisiais pipirais ir druska.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sutarkuokite parmezaną ir rusišką sūrį. Dubenyje sumaišykite sūrį, ciberžolę, kiaušinį ir miltus.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kiekvieną mėsos gabalėlį iš visų pusių pamirkykite tešloje ir dėkite į keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos