Publikavimo data: 2024-06-15
Krapų kotletas
Šviežiais krapais galite ne tik papuošti kotletą, bet ir įmaišyti jų į faršą - jie suteiks mėsai sultingumo, gaivumo ir ryškaus apetitą žadinančio skonio. Krapai nuo seno žinomi visame pasaulyje. Pirmą kartą jis buvo pradėtas auginti Indijoje. Krapai plačiai naudojami rusų, ukrainiečių, gruzinų, turkmėnų, armėnų, azerbaidžaniečių, tadžikų ir uzbekų virtuvėse. Be to, dėl savo naudingųjų savybių krapai dažnai įeina į vaistų sudėtį.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinius ir smulkintus krapus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Panardinkite kotletus į tešlą ir dėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps, maždaug po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos