Krapų kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Krapų kotletas

Šviežiais krapais galite ne tik papuošti kotletą, bet ir įmaišyti jų į faršą - jie suteiks mėsai sultingumo, gaivumo ir ryškaus apetitą žadinančio skonio. Krapai nuo seno žinomi visame pasaulyje. Pirmą kartą jis buvo pradėtas auginti Indijoje. Krapai plačiai naudojami rusų, ukrainiečių, gruzinų, turkmėnų, armėnų, azerbaidžaniečių, tadžikų ir uzbekų virtuvėse. Be to, dėl savo naudingųjų savybių krapai dažnai įeina į vaistų sudėtį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krapų kotletas Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, kiaušinius ir smulkintus krapus ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Krapų kotletas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Panardinkite kotletus į tešlą ir dėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps, maždaug po 7 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos