Publikavimo data: 2024-04-06
Kreminė miško grybų sriuba
Grybų sezono metu būtinai paruoškite kreminę sriubą iš miško grybų. Šiam patiekalui idealiai tinka baltieji grybai, voveraitės ir pievagrybiai, tačiau galite rinktis bet kokius grybus pagal savo skonį. Grybų kreminė sriuba ruošiama iš grietinėlės, daržovių ir prieskonių. Kuo riebesnė sriubai naudojama grietinėlė, tuo intensyvesnis bus kreminis skonis.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į puodą įpilkite litrą vandens, sudėkite supjaustytas bulves, morkas, salierą, lauro lapą, užvirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite 10 minučių. Į grybus ir svogūnus sudėkite smulkintą česnaką ir kepkite 1 minutę. Siųskite į puodą su apkeptomis daržovėmis, druska, pipirais ir troškinkite 15 minučių. Iš sriubos išimkite lauro lapą ir puodo turinį sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite.
Kategorijos