Kreminė miško grybų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kreminė miško grybų sriuba

Grybų sezono metu būtinai paruoškite kreminę sriubą iš miško grybų. Šiam patiekalui idealiai tinka baltieji grybai, voveraitės ir pievagrybiai, tačiau galite rinktis bet kokius grybus pagal savo skonį. Grybų kreminė sriuba ruošiama iš grietinėlės, daržovių ir prieskonių. Kuo riebesnė sriubai naudojama grietinėlė, tuo intensyvesnis bus kreminis skonis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
40 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminė miško grybų sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Į puodą įpilkite litrą vandens, sudėkite supjaustytas bulves, morkas, salierą, lauro lapą, užvirinkite.

Žingsnis 2

Kreminė miško grybų sriuba Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Į svogūnus sudėkite grybus ir kepkite 10 minučių. Į grybus ir svogūnus sudėkite smulkintą česnaką ir kepkite 1 minutę. Siųskite į puodą su apkeptomis daržovėmis, druska, pipirais ir troškinkite 15 minučių. Iš sriubos išimkite lauro lapą ir puodo turinį sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Supilkite grietinėlę ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos