Publikavimo data: 2024-03-25
Kreminė pasta
Kreminiai makaronai yra nacionalinis Italijos patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Šio patiekalo sėkmės paslaptis - nepervirti makaronai ir su meile pagamintas padažas.
Žingsnis 1
Sutarkuokite parmezano sūrį smulkia tarka. Nulupkite česnaką ir smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Į gilų puodą įpilkite vandens, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite makaronus. Virkite, kol suminkštės, bet nepervirkite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite joje sviestą, sudėkite česnakus ir kepkite, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 4
Į keptuvę su česnakais supilkite grietinėlę.
Žingsnis 5
Tada į grietinėlę sudėkite išvirtus makaronus, pabarstykite sūriu, viską gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes.
Kategorijos