Kreminė pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Kreminė pasta

Kreminiai makaronai yra nacionalinis Italijos patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Šio patiekalo sėkmės paslaptis - nepervirti makaronai ir su meile pagamintas padažas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
239 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminė pasta Žingsnis 1
Sutarkuokite parmezano sūrį smulkia tarka. Nulupkite česnaką ir smulkiai sukapokite.

Žingsnis 2

Kreminė pasta Žingsnis 2
Į gilų puodą įpilkite vandens, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite makaronus. Virkite, kol suminkštės, bet nepervirkite.

Žingsnis 3

Kreminė pasta Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite joje sviestą, sudėkite česnakus ir kepkite, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 4

Kreminė pasta Žingsnis 4
Į keptuvę su česnakais supilkite grietinėlę.

Žingsnis 5

Kreminė pasta Žingsnis 5
Tada į grietinėlę sudėkite išvirtus makaronus, pabarstykite sūriu, viską gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos