Kreminė pievagrybių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Kreminė pievagrybių sriuba

Grietininė sriuba dažniausiai gaminama iš grybų, nes jų lengviau nusipirkti parduotuvėje. Tačiau grybų sezono metu būtinai pabandykite pasigaminti baltą kreminę sriubą iš pievagrybių. Jie pasižymi ypatingu skoniu ir aromatu, o derinyje su grietinėle ir prieskoniais atsiskleis ypatingai. Svarbiausia sriubą išplakti iki švelnios kreminės konsistencijos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kreminė pievagrybių sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi 3 minutes pakepinkite svogūnus. Tada prie svogūnų sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes. Į pakepintas daržoves sudėkite grybus ir troškinkite kartu ant silpnos ugnies dar 10 minučių.

Žingsnis 2

Kreminė pievagrybių sriuba Žingsnis 2
Supilkite į puodą vandenį ir virkite sriubą 20 minučių. Įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Į puodą sudėkite bulves ir virkite, kol suminkštės, 10-15 minučių. Į sriubą plona srovele supilkite kambario temperatūros grietinėlę ir vėl kaitinkite, bet neužvirinkite. Kai sriuba bus paruošta, suplakite ją mikseriu iki vientisos ir švelnios masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su paukštiena, sriubos su vištiena, sriubos, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, grietinėlės sriuba, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė, grietinėlės sriuba su sūriu

Kategorijos