Publikavimo data: 2024-04-06
Kreminė sriuba multicooker įrenginyje
Prieš kelerius metus mitybos specialistai atliko tyrimą, siekdami išsiaiškinti, kuri sriubos rūšis suteikia ilgalaikį sotumą: paprasta ar grietininė sriuba. Jie nustatė, kad po grietinėlės sriubos organizmas greičiau pasisotina, o ilgiau nepasisotina. Atitinkamai, kam reikia skubiai numesti svorio - tai puikus būdas! Vieną skaniausių sriubų - sūrio kreminę sriubą - galite pasigaminti daugiafunkcinėje viryklėje, kad sutaupytumėte virtuvėje praleidžiamo laiko.
Žingsnis 1
Paruoškite kepsnį. Įjunkite daugiafunkcinės keptuvės režimą "kepimas". Į sausą multicookerio indą įpilkite alyvuogių aliejaus. Kai aliejus įkais, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Pripilkite keptuvę vandens ir sudėkite bulves. Įberkite druskos ir prieskonių. Uždarykite daugiafunkcinę keptuvę. Nustatykite režimą "troškinys" arba "sriuba". Likus 5 minutėms iki bulvių virimo pabaigos, atidarykite dangtį ir sudėkite sūrį. Uždarykite dangtį, kol išgirsite garsinį signalą.
Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Atidarykite dangtį. Palikite sriubą šiek tiek atvėsti 15 minučių. Suplakite sriubos turinį panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Kategorijos