Publikavimo data: 2024-06-09
Kreminė sriuba su kukurūzais ir vištienos kojelėmis
Kreminė sriuba su vištiena, kukurūzais ir ryžiais pasirodo gana soti. Patiekalas dažniausiai patiekiamas karštas ir pasižymi sodriu kreminiu aromatu bei skoniu. Sriubą galima valgyti ir pietums, ir vakarienei, nes, nepaisant sotumo, patiekalas išlieka lengvas ir švelnus.
Žingsnis 1
Užpilkite šonkaulius vandeniu, pasūdykite ir padėkite ant ugnies. Svogūnus, morkas ir paprikas supjaustykite kubeliais, o česnaką smulkiai sukapokite. Svogūnus ir morkas sudėkite į keptuvę, įkaitintą su aliejumi, ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Į svogūnus ir morkas suberkite pipirus, česnakus, papriką ir prieskonius. Išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes, nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 3
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą, atvėsinkite ir išimkite iš kaulo. Į sultinį suberkite ryžius, bulves ir mėsą, užvirinkite ir sudėkite kepsnį bei kukurūzus. Ryžiams ir bulvėms išvirus, įpilkite grietinėlės, druskos ir pipirų. Virkite dar 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir palikite maždaug 10 minučių pastovėti po dangčiu.
Kategorijos