Kreminė vištienos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kreminė vištienos sriuba

Jei pavargote nuo įprastos vištienos sriubos, yra švelnios kreminės vištienos sriubos variantas. Ji greitai ir lengvai paruošiama iš pažįstamų ingredientų.
Gaminimo laikas
66 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kreminė vištienos sriuba Žingsnis 1
Nuplaukite vištieną su kaulais, nuplaukite sultinį ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant viryklės, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Kreminė vištienos sriuba Žingsnis 2
Nuvalykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, svogūną ir česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 3

Po 30 minučių išimkite mėsą, pasūdykite ir į puodą sudėkite bulves. Morkas, česnakus ir svogūnus prieš tai galima pakepinti augaliniame aliejuje. Įdėkite prieskonių: lauro lapą ir smulkintų pipirų grūdelių.

Žingsnis 4

Atskirkite mėsą nuo kaulo, susmulkinkite ją ir sudėkite atgal į sriubą. Viską virkite, kol bus paruoštos bulvės. Tada nuolat maišydami sudėkite sūrį.

Žingsnis 5

Sudėkite žoleles ir nukelkite nuo viryklės. Leiskite sriubai 5 minutes pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos