Publikavimo data: 2025-08-17
Kreminė vištienos sriuba
Jei pavargote nuo įprastos vištienos sriubos, yra švelnios kreminės vištienos sriubos variantas. Ji greitai ir lengvai paruošiama iš pažįstamų ingredientų.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištieną su kaulais, nuplaukite sultinį ir užpilkite šaltu vandeniu. Pastatykite ant viryklės, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Nuvalykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite, svogūną ir česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 3
Po 30 minučių išimkite mėsą, pasūdykite ir į puodą sudėkite bulves. Morkas, česnakus ir svogūnus prieš tai galima pakepinti augaliniame aliejuje. Įdėkite prieskonių: lauro lapą ir smulkintų pipirų grūdelių.
Žingsnis 4
Atskirkite mėsą nuo kaulo, susmulkinkite ją ir sudėkite atgal į sriubą. Viską virkite, kol bus paruoštos bulvės. Tada nuolat maišydami sudėkite sūrį.
Žingsnis 5
Sudėkite žoleles ir nukelkite nuo viryklės. Leiskite sriubai 5 minutes pritraukti.
Kategorijos