Publikavimo data: 2024-03-24
Kreminiai grybai su vištiena
Grybai yra daugelio vitaminų ir mineralų šaltinis. Šiuose grybuose yra mažai kalorijų, todėl jie idealiai tinka lieknėjant. Vištiena yra dietinė ir greitai paruošiama mėsos rūšis. Kreminiai pievagrybiai su vištiena yra sotus ir aromatingas patiekalas, kuris netrukdys jūsų dietai.
Žingsnis 1
Vištienos filė sudėkite į nedidelį puodą, užpilkite vandeniu, užvirinkite, pasūdykite ir virkite, kol suminkštės. Tada mėsą atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Nulupkite grybus ir atsargiai pašalinkite kotelius.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite kreminį sūrį ir vištieną, pagal skonį įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite įdarą į grybų kepurėles ir sudėkite jas į kepimo formą.
Žingsnis 5
Dėkite grybus į orkaitę. Kepkite 25 minutes 170 °C temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Prieš pat patiekdami grybus apibarstykite vyšniniais pomidorais ir smulkiai supjaustytais žalumynais.
Kategorijos