Publikavimo data: 2025-08-18
Kreminio skonio švelnus vištienos kepenėlių paštetas
Pateikiame labai švelnaus pašteto, kuris puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiams, receptą.
Žingsnis 1
Kepenėles nuplaukite, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir siųskite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Kepenėles lengvai apkepkite ir sumaišykite su stambiai supjaustytais svogūnais. Kepkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių, kol kepenys nebekraujuos.
Žingsnis 3
Po to į keptuvę įpilkite sviesto.
Žingsnis 4
Dabar patiekalą reikia pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Žingsnis 5
Kepenėles užpilkite grietinėle, suberkite žoleles ir troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 6
Virtas kepenis sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir atvėsinkite.
Kategorijos