Kreminio sūrio gabalėlis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kreminio sūrio gabalėlis

Kreminis sūris yra šviežias, minkštas, švelnaus skonio, šiek tiek saldus ir lengvas produktas. Su svogūnais apkepti ir sūrio padaže troškinti kotletai būna sultingi ir minkšti, švelnūs ir skanūs. Grietinėlės sūrio padažas suteikia mėsai sodresnį skonį ir neleidžia jai išsausėti. Kaitinant šis sūris beveik nepakeičia savo skonio, o švelnios kreminės natos nuspalvina kitus pagaminto patiekalo ingredientus. Kotletas su grietinėlės sūriu - tikras kulinarinis šedevras.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kreminio sūrio gabalėlis Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Svogūnus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite kotletus ant svogūnų ir kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Kreminio sūrio gabalėlis Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir troškinkite kotletus. Sumaišykite pieną su sūriu, kiaulienos prieskoniais ir žolelėmis. Supilkite padažą į mėsą, užvirinkite ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos