Publikavimo data: 2024-06-13
Kreminio sūrio gabalėlis
Kreminis sūris yra šviežias, minkštas, švelnaus skonio, šiek tiek saldus ir lengvas produktas. Su svogūnais apkepti ir sūrio padaže troškinti kotletai būna sultingi ir minkšti, švelnūs ir skanūs. Grietinėlės sūrio padažas suteikia mėsai sodresnį skonį ir neleidžia jai išsausėti. Kaitinant šis sūris beveik nepakeičia savo skonio, o švelnios kreminės natos nuspalvina kitus pagaminto patiekalo ingredientus. Kotletas su grietinėlės sūriu - tikras kulinarinis šedevras.
Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Svogūnus 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite kotletus ant svogūnų ir kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ir troškinkite kotletus. Sumaišykite pieną su sūriu, kiaulienos prieskoniais ir žolelėmis. Supilkite padažą į mėsą, užvirinkite ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos