Publikavimo data: 2024-06-15
Kreminis humusas
Dauguma žmonių, kurie pirmą kartą paragauja humuso, mano, kad jį sunku pasigaminti namuose. Išbandykite jį pasigaminti patys pagal šį paprastą receptą. Jus nustebins naudojamų prieskonių skonis ir aromatas. Valgykite jį su duona arba žaliomis daržovėmis.
Žingsnis 1
Išmirkytus avinžirnius nuplaukite švariu vandeniu, užpilkite šviežiu vandeniu ir padėkite ant viryklės. Įdėkite svogūną ir lauro lapą. Virkite ant vidutinės ugnies, kol avinžirniai suminkštės.
Žingsnis 2
Kai avinžirniai visiškai suminkštės, dalį sultinio išpilkite į atskirą indą ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Sudėkite avinžirnius į galingą smulkintuvą arba blenderį, įpilkite 40 g sultinio, prieskonių, česnako, druskos, tahinos, varškės, citrinos sulčių ir žievelės ir sumaišykite iki vientisos masės. Jei reikia, įpilkite dar sultinio.
Kategorijos