Kremoje kepta kempininė lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kremoje kepta kempininė lašiša

Žuvies mėgėjams pasirinkome paprastą ir nebrangų patiekalą. Keta lengvai randama artimiausioje parduotuvėje šaldyta ir kainuoja gana nebrangiai. Mūsų atveju žuvis kepama suvyniota į foliją, o tai leido palikti mažiau nešvarių indų ir neprarasti skonio.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kremoje kepta kempininė lašiša Žingsnis 1
Pagardinkite lašišų filė druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kremoje kepta kempininė lašiša Žingsnis 2
Padarykite folijos valtį ir siųskite į ją žuvis.

Žingsnis 3

Kremoje kepta kempininė lašiša Žingsnis 3
Žuvį užpilkite grietinėle, perpjaukite per pusę ir sudėkite į žuvį, ant viršaus užbarstykite visas provanso žoleles.

Žingsnis 4

Kremoje kepta kempininė lašiša Žingsnis 4
Pašaukite žuvį į orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos