Publikavimo data: 2024-05-25
Miso sriuba su midijomis ir ryžių makaronais
Japonijoje valgyti miso sriubą yra beveik taip pat populiaru, kaip ir ryžius. Šis patiekalas turi daugybę paruošimo variantų. Tačiau pati skaniausia miso sriuba gaminama su jūros gėrybėmis. Jos pagrindą sudaro miso pasta, gaminama iš fermentuotų sojų pupelių, kurios sriubai suteikia unikalų skonį ir aromatą.
Žingsnis 1
Supjaustykite tofu sūrį mažais kubeliais ir pamerkite į vandenį. Nori lakštus supjaustykite plonomis juostelėmis. Praskieskite miso pastą vandeniu (apie 150 ml).
Žingsnis 2
Į karštą daržovių sultinį sudėkite tofu sūrį, prieš tai nusunkdami vandenį. Pagardinkite druska ir ant vidutinės ugnies virkite 5 minutes. Tada sudėkite ryžių makaronus, džiovintus nori dumblius ir midijas. Virkite dar apie 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir palikite 10 minučių pastovėti po dangčiu.
Kategorijos