Krevečių ir ikrų tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Krevečių ir ikrų tartaletės

Krevetės ir ikrai, kas gali būti dar geriau. Iš šių ingredientų pagaminti gardūs maži tartaletai su salotomis, padaže su česnaku, puikiai papuoš šventinį stalą ir tiks kaip užkandis prie švediško stalo. Dėl mažų tartaletėlių jie yra puikios formos ir patogaus dydžio. Šeimininkė nesugaiš daug laiko, bet išgirs daug komplimentų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Krevečių ir ikrų tartaletės Žingsnis 1
Kiaušinius ir pipirus supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite krevetes nuo kiautų ir sudėkite į kiaušinius bei papriką.

Žingsnis 2

Krevečių ir ikrų tartaletės Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite vidutine tarka. Česnaką sumaišykite su majonezu ir žolelėmis pagal skonį. Sudėkite į salotas, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Krevečių ir ikrų tartaletės Žingsnis 3
Gautas salotas sudėkite į lėkštes ir gausiai apliekite raudonaisiais ikrais, galite papuošti žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos