Publikavimo data: 2024-04-06
Krevečių kreminė sriuba
Grietinėlės sriubos su krevetėmis receptą sudaro grietinėlė ir kietasis arba lydytas sūris. Jūros gėrybės puikiai dera su pikantišku sūrio skoniu ir šviežių žolelių aromatu. Norėdami paruošti kreminę sriubą, turite paimti aukštos kokybės šaldytų krevečių be kiautų. Tokie produktai paprastai parduodami vakuuminėse pakuotėse ir juose nėra ledo. Lydomas sūris sriubai turėtų būti kokybiškas, nes šiame patiekale jis yra pagrindas ir nuo jo priklauso kreminės sriubos konsistencija.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio pagrindą. Puode užvirinkite vandenį. Ištirpinkite lydytą sūrį verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus susmulkinkite peiliu, morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Išvirkite bulves. Pasūdykite sūrio vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 15-20 minučių, kol daržovės bus paruoštos.
Žingsnis 4
Paruoškite mišrainę. Keptuvėje augaliniame aliejuje kepkite svogūnus ir morkas, kol suminkštės (apie 5-7 min.).
Žingsnis 5
Paruoškite kreminę sriubą. Į bulves sudėkite keptas bulves ir krevetes. Susmulkinkite petražoles ir krapus. Kai sriuba užvirs, sudėkite žalumynus. Mikseriu susmulkinkite maistą iki tyrės.
Kategorijos