Krevečių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Krevečių salotos

Paprastos ir lengvos salotos tiems, kurie saugo savo figūrą. Šioms salotoms galite rinktis bet kokias krevetes, tai neturės įtakos patiekalo skoniui ir naudingumui. Reikėtų nepamiršti, kad krevetės, kaip ir dauguma jūros gėrybių, yra greitai paruošiamos ir gali būti lengvai perkeptos. Salotos labai gražiai atrodo lėkštėje, todėl puikiai papildys jūsų kasdienį meniu arba papuoš šventinį stalą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
3 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevečių salotos Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Susmulkinkite česnako skiltelę ir 1-2 min. pakaitinkite ją svieste, kad ji skleistų savo aromatą. Krevetes kepkite svieste 1-2 minutes. Iškeptas krevetes nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Krevečių salotos Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Atskirame inde sumaišykite augalinį aliejų, sojų padažą, druską ir citrinos sultis.

Žingsnis 3

Krevečių salotos Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Sudėkite ingredientus į lėkštę tokia tvarka: rukolą, vyšninius pomidorus (galite išdėlioti sveikus arba perpjautus pusiau), krevetes, padažą, smulkintą sūrį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos