Publikavimo data: 2024-03-26
Krevečių salotos
Paprastos ir lengvos salotos tiems, kurie saugo savo figūrą. Šioms salotoms galite rinktis bet kokias krevetes, tai neturės įtakos patiekalo skoniui ir naudingumui. Reikėtų nepamiršti, kad krevetės, kaip ir dauguma jūros gėrybių, yra greitai paruošiamos ir gali būti lengvai perkeptos. Salotos labai gražiai atrodo lėkštėje, todėl puikiai papildys jūsų kasdienį meniu arba papuoš šventinį stalą.
Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Susmulkinkite česnako skiltelę ir 1-2 min. pakaitinkite ją svieste, kad ji skleistų savo aromatą. Krevetes kepkite svieste 1-2 minutes. Iškeptas krevetes nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Atskirame inde sumaišykite augalinį aliejų, sojų padažą, druską ir citrinos sultis.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Sudėkite ingredientus į lėkštę tokia tvarka: rukolą, vyšninius pomidorus (galite išdėlioti sveikus arba perpjautus pusiau), krevetes, padažą, smulkintą sūrį.
Kategorijos