Publikavimo data: 2024-02-03
Tartaletės su varške, avokadais ir feta receptas
Tartaletės su varške, avokadu ir feta - tai lengvas gurmaniškas meksikietiškas užkandis, kuris gali būti neįprasti pusryčiai.
Žingsnis 1
Nuplaukite avokadą ir krapus ir nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu. Išimkite varškę iš šaldytuvo.
Žingsnis 2
Nulupkite avokadą, išimkite kauliuką ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Paruoškite tartaletėms skirtą įdarą: dubenyje sumaišykite avokadą, varškę, fetą, krapus, druską ir pipirus pagal skonį bei alyvuogių aliejų. Paruoštą įdarą paskirstykite ant tartaletų.
Žingsnis 4
Vietoj pyragaičių galite naudoti skrebučius arba duoną. Privaloma patiekalą papuošti smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos